Welkom in onze showtuin

In onze showtuin vind u een ruime keus aan A-kwaliteit Sierbestrating met fabrieksgarantie,

Waar u uw tuin of oprit geheel aan uw eigen wensen kunt samen stellen, met de producten van Gardenlux Stones & Paving, MBI de Steenmeesters, Marshalls.

Onze showtuin is 24/7 geopend voor bezichtiging en voor vragen kunt u terecht via de Mail, Telefoon of WhatsApp.

Op Zaterdag zijn wij geopend van 08:00 tot 15:00.

U bent van harte welkom in onze Showtuin!

Een ruimekeus aan SierBestrating & Tuinmaterialen

Gardenlux is dé leverancier van sierbestrating, siertegels, natuursteen, kantopsluiting, decoratieve elementen, grind, split, zand en kunstgras.
De tuin en het terras zijn veel meer dan een groene plek rondom het huis. We kunnen er ontspannen en het is er gezellig. Wel altijd in onzeeigen gecreëerde sfeer, passend bij onze wensen.

Samen zoeken we voor jouw tuin de perfecte producten uit. Bekijk hieronder onze producten en doe tuininspiratie op. Laat je verrassen door een uitgebreid assortiment aan onder andere tegels en stenen. Een prachtige collectie die jouw tuin zal verrijken, wat jouw wensen of voorkeuren ook zijn.

Veel tuinplezier!

Decoratieve elementen: breng meer diepte in uw tuin of terras.

Borders, vijvers, trappen en bloembakken brengen iedere tuin tot leven. Ze geven een optisch gevoel van ruimte, hoogte en diepte én zorgen voor afwisseling. Met decoratieve elementen krijgen deze tuinverfraaiers de afwerking die zij verdienen.

Buitenverblijf vanaf €2.395

Met het nieuwe Gardenlux buitenverblijf geniet u ook met slecht weer van uw tuin. Gemaakt van fijnbezaagd Douglashout zonder voorbewerking. Een buitenverblijf voor de echte doe-het-zelver met duidelijke opbouwinstructies, waarmee u alle onderdelen zelf op maat maakt.

Dit basisverblijf heeft een afmeting van 500x330cm en is dankzij de verschillende uitbreidingsmogelijkheden geheel zelf samen te stellen.

 

Keramische tegels maken een enorme opmars in de Nederlandse tuinen. Iedereen wilt ze tegenwoordig in de tuin hebben liggen. Niet voor niets zijn de tegels zo populair. Ze zijn namelijk kleurvast, zijn bijna ongevoelig voor krassen en zijn zeer onderhoudsarm. Gardenlux heeft voor u maar liefst drie series waarvan één met een totale dikte van 4 cm, één met een massieve dikte van 3 cm die eenvoudig in zand geplaatst kunnen worden en een zeer uitgebreide lijn met 2 cm full body tegels onderverdeeld in drie series.

Keramische tegels worden gemaakt van klei en gebakken bij een temperatuur van circa 1100 graden Celsius. Ze nemen door hun hardheid geen vocht op. Regenwater wordt dus door de voegen of door het afschot van de tegels afgevoerd. Blijft er echter water op de tegels staan dan kan dit tot gladheid van de tegels zorgen in de wintermaanden.

Ons assortiment

 

GeoCeramica

Geostretto

Klinkerplus

Cera3Line Lux&Dutch

Gebakkenklinker

Natuursteen

Kunstgras

Grind/Split

PatioBlokken