Hier een overzicht van wat wij u kunnen bieden in onze showtuin van..
 
 

 

 

 

 

 

 

DUURZAAM | Door klimaatverandering stijgt niet alleen de temperatuur wereldwijd, ook neerslagpatronen veranderen. In Nederland merken we dat er vaker overstromingen plaatsvinden door hevige neerslag, kijk alleen al naar het weer van de afgelopen weken.

ECO-tegels zijn hiervoor een uitstekende oplossing om ons rioolstelsel te ontlasten en onze grondwaterhuishouding te verbeteren. Het eigen ontwerp van de zeskantige open ECO-tegel zorgt ervoor dat het hemelwater soepel in de bodem infiltreert. Bovendien wordt de tegel duurzaam gemaakt van gerecycled grind uit het sloopproces (betongranulaat).

Deze bijzondere tegels kun je gebruiken voor het creëren van een paadje in de tuin, of bijvoorbeeld om de oprit mee te bestraten!

NIEUWE COLLECTIE | Tijd om weer een nieuw item uit onze 2020 collectie voor te stellen. 👇

Met deze keramische tegel kiest u voor gemak, vanzelfsprekend geniet u met deze tegel van de
voordelige eigenschappen van keramiek. Kleurvast, vorst- en warmtebestendig, anti-slip en eenvoudig in onderhoud. Ook zijn keramische tegels minder gevoelig voor krassen! 🤯

Met een unieke afmeting van 70 x 70 cm lijkt de tegel optisch op een groter formaat van bijvoorbeeld 80 x 80 cm.
Deze blikvanger is gemakkelijk te leggen. De speciale achterkant is voorzien van grove geulen, zodat de tegel stevig in het zand blijft liggen. 💪

Check alles over deze nieuwe lijn via: gardenlux.nl/cera3line-lux-dutch

De tegel op deze afbeelding?
– Cera3Line Lux & Dutch Seattle Uni

Sierbestrating

Siertegels

Sier-split

Kantopsluiting & elementen

Afwerking & onderhoud

Inveegzand

Waterafvoer

Kei mooie aanbiedingen